Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Administratiekantoor Egging | 22 januari, 2021

Scroll to top

Top

Diensten particulier

Diensten particulier

DIENSTEN PARTICULIEREN

Inkomstenbelasting? Wij maken het leuker voor u

Ieder jaar schrikt u waarschijnlijk weer van die ene blauwe envelop in uw brievenbus: de aanslag voor de inkomstenbelasting. Niet alleen moet u alles zelf goed opgeven, het moet ook nog voor 1 april gebeuren! Administratiekantoor Egging helpt u graag bij deze aangifte. Wij zorgen er voor dat u het maximale rendement haalt uit uw persoonlijke financiële situatie.

 

Buiten de aangifte inkomstenbelasting kunnen wij tevens voor u de volgende belastingzaken verzorgen:

  • Aanvraag voor voorlopige teruggaaf
  • bezwaarschrift opstellen tegen foutieve of onterechte aanslagen
  • aanvragen van toeslagen (huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag)
  • aanvragen kindgebonden budget
  • middelingsverzoeken

Een DigiD is niet nodig, wij zijn als belastingconsulent gemachtigd voor elektronische aangifte, al uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. En mocht u ondersteuning willen bij de organisatie van uw administratie, budgetadvies en/of algemene financiële adviezen: ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Next Story

This is the most recent story.