Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Administratiekantoor Egging | 27 februari, 2021

Scroll to top

Top

De Belastingdienst

De Belastingdienst

Hier vindt u de hoofdlijnen

De belastingdienst ziet erop toe dat iedereen die belasting moet betalen, zich aan de regels houdt. We betalen toeslagen uit en controleren goederenbewegingen naar en vanuit Nederland.

De overheid heeft inkomsten nodig voor onderwijs, veiligheid, gezondheidszorg. Voor sociale zekerheid, snelwegen, spoorlijnen en nog veel meer. Burgers en bedrijven betalen hiervoor belasting en premies. De Belastingdienst int deze namens de overheid. We zien erop toe dat iedereen die belasting moet betalen, zich aan de regels houdt.

De belastingdienst betaalt ook toeslagen uit. Dit zijn bijdragen in de kosten van bijvoorbeeld uw zorgverzekering of huur. Ook controleren we goederenbewegingen naar en vanuit Nederland en heffen belastingen bij invoer.

Klik hier voor de website